Pages

Wednesday, February 27, 2013

iMotion HD api kasutamine


iMotion HD app võimaldab teha animatsioone (timelaps ja stop-motion). Animatsioon sobib igasse kooliastmesse ja igasse tundi.
Juhend api kasutamiseks:

Tuesday, February 26, 2013

M-õpe GAGis

Ettekanne Tartu Kutsehariduskeskuse koolituskursusele "Nutitelefonide ja tahvelarvutite kasutamine õppetöös". Koolitaja Ragnar Õun.

iPADide laadimine

iPADide haldamiseks on olemas erinevaid võimalusi. GAGis oli meil kuni tänaseni iPADide hoidmiseks riiulid ja laadimisjuhtmed moodustasid kunstilise sasipuntra. Nüüd saime kolm laadimiskappi, mis teeb iPADide hoidmise, laadimise ja installeerimise mugavamaks. Lisaks sellele on hea, etiPADid ei ole enam üksteise peal.



Monday, February 25, 2013

Esimene GAGis loodud juhend apile

Katri Mirski lõi Free GPS api eestikeelse juhendi oma õppematerjali tarvis. Õppematerjal ise asub aadressil: http://katrimope.wordpress.com/

Wednesday, February 6, 2013

BYOD tund 5. klassiga

Hoiame koolis iPADe algklasside majas, mis tähendab seda, et päris aeganõudev on neid tuua üheks tunniks peamaja 4. korrusele, et inglise keele tundi anda. Otsustasin minna seda teed, et paluda õpilastel oma seadmed kaasa võtta (BYOD - bring your own device). Olin näinud, et päris paljudel on olemas tahvelarvuti või nutitelefon. Igaks juhuks oli mul ka kaks kooli iPADi kaasa võetud.  Tunni alguses vaatasime seadmed üle ja Apple tooteid oli 3: üks iPAD ja kaks nutitelefoni. Nendega ei olnud tunnis ka probleeme. Kõiks ühinesid wifiga ja töötasid hästi. Üldiselt tundus, et tahvelarvuti oli sellise tunni jaoks mugavam lahendus. Telefoni oli natuke ebamugav sisestada tähti.

Pikem tunnikirjeldus: http://tiigrihypeharidustehnoloog.blogspot.com/2013/02/minu-esimene-byod-tund.html